מצרכים 
130 גר' קמח 
1 כפית גדושה אפקת אפיה 
110 גר' סוכר 
50 מ"ל שמן 
1 ביצה L 
160 מ"ל חלב/ חלב סויה ( במידה ורוצים להמיר לפרווה) 

לציפוי 
200 גר' שוקולד לבן/ חלב/ מריר 
200 גר' חמאת קקאו 

אופן ההכנה 
1. בקערה אחת שמים את כל המצרכים היבשים ( קמח, אבקת אפיה וסוכר).
2. בקערה שניה שמים את על המצרכים הרטובים ( חלב, ביצה ושמן) 
3. מערבבים כל קערה בנפרד
4. לאחר מכן מוסיפים את קערת הרטובים לקערת היבשים, מערבבים עד שהכל אחיד ומעבירים לשקית זילוף.
5. מחממים את המולטיקייק מספר דקות, משמנים היטב את שני הצדדים של המולטיקייק בספריי שמן ומזלפים את התערובת של הדונאטס לשקעים של התבנית כמעט עד הסוף 
6. אופים כ- 4-5 דקות עד שהדונאטס מזהיב 
ומוצאים בזהירות ( אפשר בעזרת קיסם. אין צורך להפוך לצד השני ) .



 
לציפוי
מחממים במיקרוגל שוקולד וחמאת קקאו בפולסים של 30 שניות עד שהכל נמס ומצפים את הדונאטס .
* חשבו שהדונאטס יהיו קפואים לפני הציפוי ( להקפיא לשעה לפחות).
* במידה ומכינים ציפוי לבן/ צבעוני, יש להוסיף לשוקולד ולחמאת קקאו צבע מאכל לבן ( באבקה, או צבע ג'ל לשוקולד) על מנת לאטום את הציפוי ושיהיה יותר לבן . 

אהבתם ? 
עכשיו זה הזמן לרוץ למטבח ולהכין את המתכון המושלם הזה
x

#{title}

#{text}

#{price}