מצרכים 
6 ביצים L בטמפ' החדר 
1 וחצי כוסות סוכר 
קורט מלח 
3 כוסות קמח 
4 כפיות גדושות אבקת אפייה
1/4 כוס קקאו 
1/4 כוס שוקולית 
1 כוס שמן 
2 כוסות מים פושרים 

לעוגת וניל
מורידים את הקקאו והשוקולית , מוסיפים לביצים כפית מחית וניל / תמצית וניל / 2 חבילות סוכר וניל ומרידים מכמות המים - במקום 2 כוסות מים שמים כוס וחצי מים.
סירופ להרטבת העוגה 
שמים בסיר כוס סוכר וכוס מים ומרתיחים עד שהסוכר נמס 

אופן ההכנה 
1. בקערת מיקסר מערבלים במהירות גבוהה את הביצים , הסוכר והמלח 10 דק' לקבלת בלילה תפוחה ובהירה .
2. במקביל מכינים 2 קערות : 
קערה אחת- קמח ואבקת אפייה 
קערה שנייה - קקאו, שוקולית , מים ושמן ( מערבבים ) 
3. לאחר 10 דק' הקצפה של הביצים , מורידים את מהירות המיקסר למהירות נמוכה ומוסיפים באיטיות את התערובת הקקאו, שוקולית , מים  ושמן . לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח וממשיכים בערבוב איטי עד שהקמח נטמע בתערובת . 
4. לאחר הוספת הקמח חשוב! לא יותר מידי ! 
אחרת המסה נופלת והעוגה יוצאת נמוכה ודחוסה.
5. לאחר שהתערובת אחידה, מוזגים לרינג משומן ומרופד (בנייר כסף ונייר אפיה ) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות טורבו כ-40 דק' , עד שהקיסם יוצא יבש עם פירורים  לחים.




 
מתכון לעוגה גבוהה ( מתאים לעוגות מעוצבות) הכוסות במתכון הן כוסות מדידה , כפית רגילה. 
רינג קוטר 20 גובה 10 
מחלקים את הבלילה ל-2 רינגים ולאחר האפיה חוצרים כול עוגה ל-2 ( סה"כ מתקבלות 4 שכבות עוגה 

אהבתם ? 
עכשיו זה הזמן לרוץ למטבח ולהכין את המתכון המושלם הזה
x

#{title}

#{text}

#{price}